Lid worden van Sirena

Wat doen wij?

Uiteraard staan er buitenduiken op de agenda. We streven ernaar om een diversiteit aan buitenduiken te organiseren, voor ieder wat wils en afwisselend. Zo staan we aan de waterkant in Vinkeveen, dan een weekend op een boot op de Oosterschelde of, voor de meer ervaren duikers, de Noordzee. We hebben een paar fanatieke duikers in ons midden die regelmatig in en om het water te vinden zijn. Je hoeft nooit om een buddy verlegen te zitten: er is altijd wel iemand te vinden die te water wil!

Naast duikactiviteiten vinden wij het ook leuk als team nevenactiviteiten te organiseren, denk bijvoorbeeld aan een gezellige avond ter gelegenheid van het begin of het eind van het (zomer)duikseizoen, een maritieme training volgen, teamreizen en nog meer leuke dingen. Uiteraard ontbreekt een BBQ op z'n tijd ook niet!

Wie zijn er lid en wie kan er lid worden?

Ons team bestaat uit mensen met zeer uiteenlopende duikniveau’s, van Open Water tot Staff-Instructeur. Ook qua achtergrond en leeftijd zijn wij een zeer divers team. Dat maakt het juist zo leuk! Iedereen is welkom bij Sirena, maakt niet uit wat voor duikbrevet je hebt en bij welke organisatie je deze hebt behaald! Het gaat ons erom dat we een gezellige tijd met elkaar hebben en dat we gezamenlijk onze hobby uit kunnen voeren.

Wil je ook lid worden?

Wil je ook lid worden van onze actieve en gezellige vereniging?! Voor € 60,- per jaar kan je aan alle activiteiten deelnemen! Kinderen van 8 t/m 12 jaar betalen slechts € 30,- per jaar. Inschrijven kan via het volgende formulier. Hopelijk tot ziens bij Sirena Wil je liever eerst kennis maken met Sirena? Begrijpelijk, en geen probleem. Stuur een mailtje naar atlantiswatersport@gmail.com  of info@atlantis-watersport.nl en geef hierin aan of je bijvoorbeeld graag met een teamduik mee wilt, of eerst kennis wilt maken tijdens een gesprek. We nemen dan contact met je op om wat met je af te spreken. Uiteraard maakt het niet uit of je alleen komt, of dat je een buddy meeneemt.
Bekijk de kalender

Activiteiten

Niet gepland

Cursussen

Niet gepland