PADI: Dive Master

PADI Dive Master: De stap naar de professionele sportduikniveaus begint met het PADI Divemaster-programma. In dit programma werk je nauw samen met een PADI Instructor. Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster-opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met het lesgeven aan cursisten.
Tijdens het PADI Divemaster-programma leer je via zowel klassikale les als zelfstudie leiderschapskwaliteiten voor duiken. Je rondt watervaardigheden af en je uithoudingsvermogen wordt getest, en je doet trainingsoefeningen die je organisatietalent en probleemoplossend vermogen uitbreiden. Deze kennis breng je in praktijk met een uitgebreide stage bij een aantal echte PADI cursussen, onder leiding van een PADI instructeur.
Minimumaantal gelogde duiken: 60 voor brevettering als PADI Divemaster, 20 voor aanvang met de opleiding. 
Theorie: 12 onderwerpen, van duiktheorie tot het assisteren van cursisten bij hun opleiding. 9 van deze onderwerpen worden apart geëxamineerd. 
Voorwaarden om te mogen beginnen met de opleiding: PADI Advanced Open Water Diver (of kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie) EN PADI Rescue Diver (of kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie), 20 gelogde duiken, 18 jaar oud
Lesmateriaal dat je nodig hebt:

  • PADI Divemaster Manual
  • Sportduikplanner (RDP) – alle drie versies (Wheel, tabel en eRDP, inclusief bijbehorende gebruiksaanwijzingen)
  • The Encyclopedia of Recreational Diving
  • Diving Knowledge Workbook
  • Leitjes voor Divemaster
  • PADI Divemaster DVD

Instructeurshandleidingen voor de programma's die door PADI Divemasters zelfstandig mogen worden gegeven
Wij zorgen voor al het lesmateriaalvoor wat je nodig hebt! Dit zit bij de opleidingsprijs inbegrepen.
Zoals je wel merkt is de PADI Divemaster opleiding iets totaal anders dan alle cursussen die je eerder al had gevolgd! Het gaat veel dieper in op de stof en zal je veel meer tijd kosten dan een gewone duikcursus, maar de beloning is dan ook niet te vergelijken. Na deze opleiding heb je pas echt verstand van duiken! Het wordt niet voor niets een opleiding genoemd, en geen cursus.
Leid je eigen avontuur. Word PADI Divemaster.

Als je meer wilt weten over hoe je PADI Divemaster wordt, neem dan contact met ons op.

Start eerstvolgende PADI Divemaster cursus: op aanvraag

Schrijf je nu in! Naar inschrijfformulier.

Bekijk de kalender

Activiteiten

Niet gepland

Cursussen

Niet gepland