PADI: Master Scuba Diver

PADI Master Scuba Diver: Sluit je aan bij het neusje van de zalm in de sportduikwereld. Ontdek de onderwateromgeving zoals nooit tevoren. Leef het duikersleven. Durf je? Ga de uitdaging aan: de Master Scuba Diver-uitdaging.

Master Scuba Diver is het hoogste niet-beroepsmatig sportduikbrevet dat je bij PADI kunt halen. Dit is waar de allerbesten naar streven, omdat de duikmogelijkheden onbegrensd zijn.

Om Master Scuba Diver te worden, moet je 50 duiken hebben gemaakt en gelogd en de volgende PADI-cursussen hebben afgerond:

  1. PADI Open Water Diver of vergelijkbaar
  2. PADI Advanced Open Water Diver of vergelijkbaar
  3. PADI Rescue Diver of vergelijkbaar
  4. Vijf PADI Specialty Diver-cursussen naar keuze

Prestige is niet gemakkelijk te behalen, maar het is het zeker wel waard. Als je Master Scuba Diver bent, ben je op een heel nieuw niveau van opleiding en ervaring gekomen, of je nu op plaatselijke wrakken duikt, in zandafgravingen en op riffen, of dat je spannende duikstekken ontdekt over de hele wereld.

Wil je ook Master Scuba Diver worden? Afhankelijk van je ervaringsniveau en je al behaalde brevetten maakt Sirena een programma op maat voor je. Afgezien van de Advanced Open Water Diver of Rescue Diver cursus, hebben we voldoende specialties om uit te kiezen om jouw Master Scuba Diver ervaring ook echt jouw persoonlijke programma te maken! Neem contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen doen!

Prijs: Afhankelijk van je opleidingsniveau

Wanneer start het eerst volgende PADI MSD programma? Op aanvraag

Schrijf je nu in! Naar inschrijfformulier.

Bekijk de kalender

Activiteiten

Niet gepland

Cursussen

Niet gepland