PADI: Kinderen van 8 tot ±12

slide_1_1

Hallo,

Duiken is ook voor kinderen vanaf 8 jaar!
Met een echte duikset ontdek je wat je allemaal onder water kunt doen.
Je haalt na ongeveer 4 maanden het officiële PADI SEAL TEAM brevet. Dit is wereldwijd erkend voor duikers die in het zwembad alle basiskennis en skills beheersen.

Maar het avontuur stopt niet als je dit brevet hebt behaald!
Na het seal team ga je door naar het Master Seal Team diploma. Je leert extra dingen zoals fotograferen onder water, nachtduiken, navigeren en nog veel meer.

Wanneer kan je meedoen?
Ben je 8 jaar en heb je zwemdiploma ABC?  Dan kan je meedoen!

Ben je inmiddels 12 jaar of word je in de loop van het seizoen 12? Dan kan je zelfs je PADI Junior Open Water gaan halen. Hiermee mag je ook buiten duiken (uiteraard onder begeleiding van een volwassene).
(Al vanaf 10 jaar de PADI Junior Open Water Diver cursus volgen? Wij adviseren om dit in overleg te doen. Het is beter om te starten rond 11/12 jarige leeftijd)

Waar?
We duiken altijd in zwembad Poelmeer, met 1 keer per jaar een uitstapje naar het buitenwater.

Wanneer?
Op zondagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur.

Wat neem ik mee?
Alleen een zwembroek en een T-shirt. Als je denkt dat je het snel koud hebt kan je een neopreen surf/zwem/duikpakje aan van 2/3mm. Deze is eventueel via ons aan te schaffen.

Wat kost het?
Wij duiken 10 maanden in het zwembad. Voor 45 euro per maand mag je elke week meedoen, uitrusting inbegrepen. Wel is het verstandig om de basisuitrusting een keer aan te schaffen. Dat kan bij ons en wij adviseren daarin.
Het lesgeld is alleen in de actieve maanden. Wij starten jaarlijks in januari en september met nieuwe groepen.

Wil jij dit ook?
Jouw ouders kunnen jou via het inschrijfformulier aanmelden voor de cursus. Zij moeten toestemming geven. Gebruik je medicijnen of heb je een ziekte, dan is overleg met de arts noodzakelijk. Zie elders op de site voor de medische verklaring waar alle vragen in staan.

 

Bekijk de kalender

Activiteiten

Niet gepland

Cursussen

Niet gepland